Badminton raskere fotarbeid treningsapparat


Badminton raskere fotarbeid treningsapparat

$115.00

Clear

SKU: N/A Category:

Description

Å bevege seg effektivt rundt på badmintonbanen krever styrke, utholdenhet og smidighet. Jo tidligere du kan komme i en posisjon til å treffe fjerhanen, jo flere skuddmuligheter vil du ha. Bedre balanse i fotfestet fører også vanligvis til høyere skuddkvalitet og nøyaktighet. Hvis du ønsker å forbedre hastigheten på banen, er det ingen erstatning for fysisk trening. Få et konkurransefortrinn ved å øve på fotarbeidet mer enn motstanderne.

Den raskere badminton-fotarbeids-treningsmaskinen er designet for å hjelpe deg med treningsøktene for badminton-fotarbeid, ved å velge hjørnene tilfeldig for deg. Å øve på randomiserte hjørner bidrar til å gi en realistisk, kamplignende bevegelsesopplevelse og tvinger spillerne til en mer nøytral holdning og vektbalanse i klar posisjon.

Badminton raskere fotarbeid treningsmaskin er på ingen måte en erstatning for en trener. Det vil bare være til nytte hvis du allerede kjenner trinnene for badmintonfotarbeidet og bare ønsker å øve dem på en optimal måte.

Badminton høyhastighets fotarbeidstreningsmaskin kan brukes på badmintonbaner, hjemme eller hvor det er nok plass til å bevege seg rundt uten hindringer. Bruk kroken på baksiden til å henge den på badmintonnettet eller plasser den på bakken og len den mot støttefoten for enkel visning.

Hvordan det fungerer

Trykk på 'START TRENING'-knappen, og treningsenheten for badmintonfotarbeid vil telle ned før du starter, for å gi deg tid til å komme i klar posisjon. Et tilfeldig hjørne vil lyse for å indikere at "motstanderen" din svinger. De HVITE lysene representerer tiden det tar dem å svinge, og hjørnet som det ser ut som de kommer til å treffe fjerhanen. I det øyeblikket de treffer fjereren, skifter lysene en annen farge, enten GRØNT eller RØDT. Dette er øyeblikket du bør dele trinn og flytte til det angitte hjørnet, med enten ditt offensive (grønne) eller defensive (røde) fotarbeid, og deretter gå tilbake til din klare posisjon. Syklusen fortsetter til du er ferdig med settet, så vil den vise en nedtellingstidtaker til hvileperioden er over og teller deg med til neste sett. Treningsenheten for badmintonfotarbeid tar seg av all tellingen slik at du kan fokusere helt på badmintonfotarbeidet ditt. Sjekk ut videoen nedenfor, for et kort eksempel på hvordan den fungerer:

Funksjoner

  • Kontroller innstillingene for hastighet, antall sett, antall tilfeldige svinger per sett, mengden hviletid mellom settene.
  • Vanskelighetsgrad kan justeres for å passe for alle badmintonspillernivåer, fra nybegynnere til avanserte spillere.
  • Kontroll over hvilke offensive og defensive cornere som skal inkluderes i treningen.
  • Viser antall fullførte svinger og sett, og nedtellingstidtaker for hvileperiode under trening.
  • Innstillinger for lyd og lysstyrke.
  • Stor nok til å ses på tvers av banen, men likevel kompakt nok til å passe i en racketveske.
  • 2 måter å plassere den på: Bruk kroken til å henge den fra nettet, eller bruk støttefoten for enkel visning mens den hviler på bakken.

Ofte stilte spørsmål

Hva er hovedforskjellen mellom å bruke hastighetstreningsapparatet for badminton-fotarbeid, og bare å gjøre tilfeldige hjørnebevegelser på egen hånd?

Når du velger dine egne tilfeldige hjørner, trenger du aldri å gå tilbake til en helt nøytral posisjon, fordi du allerede forventer neste hjørne å flytte til, så du jukser mot det, selv om det bare er et veldig lite skift i balanse. Når hastighetstreningsenheten for badminton fotarbeid velger de tilfeldige hjørnene for deg, får du ikke luksusen av forventning ... det er vanskeligere og du skaper ingen dårlige vaner.

Patentanmeldt.

Additional information

Weight 13.3 oz
Dimensions 5.5 × 5.5 × 2.7 in
Farge

Grønn, hvit, gul, rød, rosa, sølv, oransje, kontakt oss hvis du ønsker en tilpasset farge (kun på bestillinger for 10+)

Returns/Refunds

Please read our Return & Refund Policy.